Kursdelar Course items

This page is only available in swedish.

Aktivera betygsättning på kursdelar

För att kunna betygsätta en kursdel behöver det anges bland inställningarna på kursdelen:

Uppföljningssidan

Varje kursdel har en uppföljningssida. På den visas:

• En liten blå ikon för nya inlämningar.
  • En siffra för nya kommentarer.
  • Det angivna betyget.
  • Om betyget inte har publicerats.
  • En knapp för att publicera samtliga betyg som ännu inte publicerats.

Sätt betyg på kursdel

1. Gå till kursdelens uppföljningssida.
  2. Klicka på en student.
  3. Välj betyg.
  4. Ange Feedback om du vill förtydliga betyget på något sätt.
  5. Klicka på Publicera när du vill att studenten skall se betyget.
  6. Du kan även öppna inlämningsuppgifter och skriva kommentarer till studenten.
  7. Använd genvägarna för att navigera till nästa student.

Ta bort betyg på kursdel

1. Gå till studenten.
  2. Klicka på meny-ikonen (dom tre prickarna till höger).
  3. Klicka på Ta bort betyget.
  4. Klicka på Ta bort.
  5. Klicka på Publicera när du vill att borttagningen skall visas för studenten.
  6. Klicka på OK.