Aviseringar Notifications

This page is only available in swedish.

Du behöver inte klicka runt i Learnpoint för att se vad som hänt. Allt nytt finns på aviseringssidan.

Aviseringssidan

Aviseringssidan hittar du längst upp i menyn till vänster:

Vad aviserar Learnpoint om?

Learnpoint aviserar om:

• Nyheter
  • Inlägg i kanaler
  • Enkäter
  • LIA-platser
  • Loggböcker
  • Betyg
  • Inlämningar
  • Kommentarer

För att få aviseringar från en grupp, måste du vara medlem gruppen.

Om du är administratör, eller utbildningsledare för en klass, kan du ha behörighet till grupper utan att vara medlem. Du måste lägga till dig själv som medlem i dessa grupper för att kunna få aviseringar.

Markera avisering som läst

När du klickar på en avisering kommer du till det aviseringen avser (ex. en nyhet eller en kommentar). Aviseringen markeras automatiskt som läst när du klickat på den.

Du kan dessutom manuellt markera en avisering som läst. Klicka på kontext-menyn (dom tre prickarna till höger) och sedan på Markera som läst:

För att markera alla aviseringar som lästa, klicka på Markera alla som lästa:

Markera avisering som oläst

Om en avisering är läst, kan du markera den som oläst. Klicka på kontext-menyn (dom tre prickarna till höger) och sedan på Markera som oläst:

Inställningar för aviseringar

Du hittar aviseringsinställningarna genom att klicka på kugghjulet längst upp till höger på aviseringssidan.

På inställningssidan kan du:

• Välja att bli aviserad med e-post.
  • Stänga av aviseringar för enskilda grupper: